Erhverv

Industriporte til erhverv

Vores industriporte kan tilpasses til enhver situation – uanset om de skal integreres i en gammel eller ny bygning. På grund af de specialiserede forhold i et professionelt miljø tilbyder vi forskellige typer industriporte for bedst at imødekomme virksomhedens behov.

Selvfølgelig kan hver industriledport udstyres med forskelligt ekstraudstyr og tilpasses i udseende. En industriport fra Normstahl kan således integreres problemfrit i din virksomhed.

­­Løsninger til specialiserede krav

Uanset hvilket formål din bygning er beregnet til at tjene, vil vores lagerporte fuldende det udefra – pålideligt og effektivt. De er yderst funktionelle og ekstraordinært robuste, samtidig med at de er attraktive ledhejseporte fra Normstahl til brug i industribygninger åbner opad.

Det betyder, at hele døråbningen holdes fri til gennemkørsler, og hele pladsen foran og bag åbningen kan bruges uden at hindre portens funktion. Dette gør det logistisk muligt at ibrugtage alle tilgængelige kvadratcentimeter.

Dette funktionsprincip garanterer ikke kun jævn drift, det reducerer også risikoen for skader på køretøjer og udstyr.

Solide, holdbare, økonomiske

Vores industriportes lange levetid giver din virksomhed en anden fordel: Produktion og logistik vil kun blive afbrudt af vedligeholdelses- eller udskiftningsaktiviteter i ekstremt sjældne tilfælde i de kommende år.

Du kan stole på pålideligheden af en industriledport fra Normstahl by Entrematic. Uanset arbejdsbyrden – den vil aldrig skuffe dig.

Din ideelle industri partner

Industriporte kan tilpasses, så de passer perfekt til enhver situation – hvad enten de skal passe ind i en gammel eller en ny bygning.